Conexiuni de vară 2015

În perioada 26 -28 iunie 2015 Asociația DEIS a organizat la Centrul de Tineret Baia Mare trainingul Conexiuni de vară, aflat anul acesta la ediția a 3-a. In acest an, tinerii participanți și-au dezvoltat competențele în domeniile Public Speaking, Managementul Proiectelor și Antreprenoriat. Scopul proiectului nostru, Încurajarea spiritului de inițiativă a tinerilor băimăreni prin dezvoltarea de competențe necesare pentru integrarea lor pe piața muncii, a fost atins prin obiectivele specifice urmărite:

  1. Dezvoltarea competențelor de comunicare eficientă și discurs public în rândul a 20 de tineri băimăreni, în luna iunie 2015, la Centrul de Tineret Baia Mare.
  2. Dezvoltarea competențelor de antreprenoriat în rândul a 20 de tineri băimăreni, în luna iunie 2015, la Centrul de Tineret Baia Mare.
  3. Dezvoltarea competențelor de managementul proiectelor în rândul a 20 de tineri băimăreni, în luna iunie 2015, la Centrul de Tineret Baia Mare.

Scopul și obiectivele proiectului nostru au răspuns nevoii de tinerilor de integrare socio-profesională prin stimularea spiritului de inițiativă, dezvoltarea încrederii în sine și dobândirea / îmbunătățirea competențelor în domeniile discurs public, managementul proiectelor, antreprenoriat.

Acest curs este parte integrantă din strategia nostră de dezvoltare de programe de educație a tinerilor din Baia Mare în cadrul Centrului de Tineret Baia Mare al Direcției Județene pentru Sport și Tineret Maramureș.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *