Primul curs de Lucrător de Tineret din Baia Mare începe luni, 27.07.2015

INVITAȚIE

 

Asociația pentru Dezvoltare prin Educație, Informare și Susținere – D.E.I.S  vă invită la conferința de presă organizată cu ocazia începerii cursului de Lucrător de Tineret, autorizat ANC, din cadrul proiectului VOLUNTAR URBAN- Lucrătorul de Tineret un sprijin în dezvoltarea comunității, proiect finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România.

Ideea proiectului s-a născut din necesitatea prezenței în comunitate a mai multor lucrători de tineret specializați și pregătiți să facă față nevoilor tinerilor din Baia Mare și să îi susțină pe aceștia în dezvoltarea lor către viața de adult.

Cursul de Lucrător de Tineret este construit pentru a profesionaliza activitatea persoanelor care lucrează cu tinerii și pentru a ridica standardele procesului de învățare non-formală  și este susținut de Schultz Consulting, companie care a demarat, la nivel național, proiectul „Construcția Instituției Lucratorul de Tineret pentru integrarea tinerilor în societate”, proiect prin care s-au format aproape 1000 de lucrători de tineret.

În cadrul întâlnirii Marius DontuManager General al Schultz Consulting, alături de Raluca Medeșan – trainer Schultz și Diana Sabo – președinte Asociația DEIS, vă vor prezenta mai multe detalii despre meseria de lucrător de tineret, despre competențele pe care participanții la curs le vor dobândi și cum vor putea fi ele aplicate în munca cu tinerii.

Conferința va avea loc în 27.07.2015, de la ora 12:00, pe strada Culturii nr.7 (Cladirea Administratiei Taberelor Scolare) la Centrul de Tineret al Direcției Județene de Sport și Tineret Maramureș.

Vă rugăm să confirmați prezența la numărul de telefon 0757-985.937 sau la adresa de mail pr@deis.ro, până în data de 24.07.2015.

 

 

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *