D.E.I.S. trimite 10 tineri antreprenori la Summit-ul International ProAktivity 2016

Asociația DEIS, membră a coaliției internaționale YouthProAktiv, te invită să reprezinți România la INTERNATIONAL PROAKTIVITY SUMMER 2016.

Summit-ul va avea loc anul acesta la Buxelles în perioada 28 septembrie- 2 octombrie 2016. Conferința îsi propune să adune la un loc tineri antreprenori, profesioniști și studenți proactivi pentru a le oferi oportunitatea de a-și dezvolta competențele antreprenoriale și de a cunoaște alți tineri pasionați de mediul bussiness.

 Participanții trebuie să achite o taxă de 60 de euro, în schimbul cărora organizatorii vor asigura: transportul cu avionul, cazarea pentru 4 nopți cu mic dejun inclus, acces la toate sesiunile de conferință și workshop-urile din cadrul summit-ului, cocktail-ul de bun venit, mesele de prânz și o cină festivă.
Există doar 10 locuri disponibile, deci dacă îți dorești să participi, trimite-ne un mail la adresa contact@deis.ro în care să ne spui pe scurt de ce iti doresti să participi. Termenul limită pentru înscrieri este 27 mai 2016.

imageimageimage

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *