1044217_185339118300576_97911394_n

Centrul de Tineret Baia Mare

Centrul de Tineret Baia Mare al Direcției Județene pentru Sport și Tineret este gestionat de Asociația DEIS.

Centrul de Tineret Baia Mare oferă tinerilor o sală pentru activități zilnice, o bucătărie și un studio media.

Toate aceste spații au fost create și amenajate cu implicarea directă a tinerilor în diverse etape: design, renovare, decorare, etc.

Centrul de Tineret Baia Mare al Direcției Județene pentru Sport și Tineret este gestionat de Asociația DEIS.

Activitățile desfășurate aici oferă tinerilor oportunități de dezvoltare personală și profesională, dar și contexte sănătoase de petrecere a timpului liber. Serviciile de care beneficiază tinerii sunt oferite de către lucrători de tineret acreditați și tineri voluntari.

În ceea ce privește spațiul și dotările disponibile, Centrul de Tineret Baia Mare oferă tinerilor o sală pentru activități zilnice, o bucătărie și un studio media. Toate aceste spații au fost create și sunt amenajate cu implicarea directă a tinerilor în diverse etape: design, renovare și decorare.

Tipuri de servicii și activități de care beneficiază tinerii din comunitate la Centrul de Tineret:

  • informare
  • consiliere
  • educație non-formală
  • activități sănătoase și sigure de petrecere a timpului liber
  • activități artistice

Membership

Tinerii cu vârste cuprinse între 14 și 35 de ani pot participa gratuit la activitățile de la Centrul de Tineret Baia Mare, în baza unui card de membru.
Acesta se obține prin completarea acestui formular online:
Programul de Membership pentru Centrul de Tineret a fost înființat de Asociația DEIS pentru a încuraja tinerii din comunitate să participe și să beneficieze de evenimentele, activitățile și serviciile oferite la Centrul de Tineret Baia Mare, dar și pentru a facilita monitorizarea numărului de tineri care frecventează centrul și nevoile acestora.
Pentru a se înscrie ca membrii, tinerii trebuie să completeze un formular online, după care să completeze și semneze un acord GDPR. De asemenea, se completează și semnează și un acord parental în cazul minorilor.

ORAR

Luni-vineri : 15:00-19:00
Sâmbătă și duminică – închis (exceptând evenimente specifice)