Asociația pentru Dezvoltare prin Educație, Informare și Susținere - DEIS

Beatrix

Acum sunt o persoană cu o viziune clară despre viitor, am ajuns să îmi înțeleg personalitatea și rostul, am învățat să îmi susțin ideile și să nu-mi fie frică să-mi spun părerea – toate astea pe lângă dezvoltarea competențelor de public speaking, leadership, comunicare, PR, muncă în echipă, scriere de proiecte, managementul emoțiilor și al fricilor și lista poate continua.

Beatrix

Alexandra

Un loc unde te simți acceptat, deoarece în preajma ta sunt tineri atât de frumoși și diferiți în fiecare generație; unde afli că nu ești singur, primești consiliere de la lucrători de tineret uneori chiar fără să îți dai seama, fiindcă totul se desfășoară atât de firesc; unde ți se oferă posibilitatea să îți dezvolți aptitudinile, competențele, creativitatea, prin toate proiectele si activitățile propuse. 

Dragoș

Pe mine m-a ajutat să văd că există youth work care te dezvoltă pe mai multe planuri decât mă așteptam. Participarea mea la Music Trip și la ducem muzica în stradă mi-au arătat cum se face un eveniment bine organizat, iubit atât de spectatori cât și de participanti și am văzut ce înseamna o comunitate de voluntari unită și pusă mereu pe treaba.

Anca

Am descoperit în DEIS o echipă minunată, de la care am învățat în primul rând că tinerii de azi sunt valoroși, știu ce vor și mai ales ce nu vor, am învățat să-mi las prejudecățile si stereotipurile la o parte atunci cand interactionez cu tinerii, sa încerc să-i înțeleg și să fiu de partea lor. Tot cu DEIS am învățat că a asculta e mai important decât a vorbi și am descoperit că există și un alt fel de a invata decât cel clasic, predat de la catedră, mult mai eficient și cu mai mare impact.


Jeanine

Înainte de a ajunge în contact cu Asociația DEIS tindeam să fiu o persoană foarte introvertită, nu vorbeam mai deloc și îmi era frică să îmi spun părerile, dar de atunci lucrurile s-au schimbat foarte mult. Am început să am încredere în mine, am început să vorbesc în public și de asemenea am învățat că părerile mele chiar contează. Am găsit în Centrul de Tineret un spațiu safe, am descoperit lucrătorii de tineret care m-au ascultat, învățat și încurajat să fac lucrurile de care azi sunt mândră. Am învăț foarte multe despre mine și despre ce vreau să fac în continuare.

Carina

Mi-am dezvoltat abilităţile de comunicare cu cei din jur, am învăţat să mă deschid şi să accept, lucruri care mă ajută foarte mult în prezent. Am învăţat, totodată, cum să accept „eşecurile”, cum să mă raportez la ele, cum să merg mai departe şi să-mi canalizez energia spre alte scopuri. Îmi pare atât de bine că am dat de tot ceea ce înseamnă DEIS.

Camelia

Sunt extrem de recunoscătoare pentru că mi s-a oferit șansa de face parte din această asociație. Precum colegii mei, am învățat lucruri deosebite, m-am format și am descoperit o lume caldă, care nu judecă, nu pune etichete, ci din contră, scoate tot ceea ce este mai bun din noi. Diana este un om minunat, cum rar ne e dat să întâlnim. Nu am văzut niciodată un om mai devotat, dornic să formeze și să ajute fiecare tânăr. DEIS este un mic paradis capabil să transforme fiecare vis în realitate.

Cătălin

Centrul de Tineret și Asociația DEIS mi-au oferit un loc și anturaj potrivit cu care pot să fac cât mai multe experiențe bune în această viață, care sper în continuare, să primească tinerii ca și mine care au fost rătăciți în calea lor, și la rândul lor să ajute și pe alții

Radu

Am învățat să ascult, să iau decizii care sunt importante pentru mine, să-mi dau seama de ce sunt capabil și de ce nu, să îmi gestionez emoțiile și să știu cum să acționez în diferite situații în care am fost pus, dar cel mai important lucru e ca m-a facut sa realizez ca lucrătorul de tineret este acolo pentru TINEri!

Minodora

Acum, după multe contexte de învățare și traininguri facilitate de Diana Sabo și muuuulte ore petrecute la Centrul de Tineret, pot să zic că m-am descoperit pe mine, am învățat să îmi gestionez energia și nu mai sunt un suflet chiar atât de rătăcit cum eram înainte. Centrul de Tineret e locul unde merg când am nevoie de o îmbrățișare, suport sau poate pur și simplu să fiu ascultată. Totuși, cel mai important lucru care face parte din dezvoltarea mea e faptul că Centrul de Tineret e locul unde merg să ofer o îmbrățișare, suport, sau să ascult la rândul meu.

Patrick

DEIS și Centrul de Tineret mi-au arătat ca se întâmplă defapt lucruri și au loc evenimente pentru tineri în acest oraș care la prima vedere pare mort. E un mediu în care poți să ajungi să te descoperi, să te dezvolți și să cunoști și să interacționezi cu tineri cu care cel mai probabil nu ai fi ajuns să interacționezi așa bine și confortabil în alte contexte

Romina

Prin prisma training-urilor mi-am dezvoltat competențele în domeniul PR-ului, public speaking-ului, comunicării dar am învățat și să îmi gestionez mai bine timpul și emoțiile și să lucrez în echipă.Nu regret deloc că am ales să fac parte din această familie minunată deoarece pot susține cu încredere faptul că Asociația DEIS mi-a oferit atât de multe contexte de învățare și de dezvoltare fără de care nu aș fi devenit persoana care sunt azi.