2022

Play Cafe 2022

Play Cafe este un eveniment lunar de dialog cu tinerii care s-a născut în 2021, ca parte a procesului de creare a strategiei de tineret a Municipiului Baia Mare și este implementat de Grupul PONT cu sprijinul financiar al municipiului Baia Mare. Tinerii participanți la prima ediție, împreună cu lucrătorii de tineret din echipa de proiect și-au propus să continuie organizarea evenimentelor lunare pentru a discuta cu și despre tineri și a propune soluții pentru nevoile lor. Fiecare eveniment cuprinde discuții deschise cu experți din domenii de interes alese de tineri, dar și workshop-uri interactive unde tinerii își exprimă nevoile și propun soluții.

Play Cafe – Transformăm Muzee 

În data de 27.10.2022 a avut loc evenimentul de dialog cu tinerii „Play Cafe – Transformăm Muzee”. La eveniment au fost înscriși și au participat 40 de tineri, care au discutat despre cum se pot îmbunătății muzeele din Municipiul Baia Mare pentru a le face mai prietenoase cu tinerii.

Play Cafe – Sănătate Mintală în Educație Formală

În data de 25.11.2022, a avut loc cel de-al doilea evenimentul online de dialog cu tinerii pe tema „Play Cafe – Sănătate Mintală în Educație Formală”. La eveniment au fost înscriși și au participat 40 de tineri, care au discutat despre situațiile care afectează educația tinerilor în fiecare zi.