+40-362-402-618 Str. Culturii, nr.7A, Baia Mare

Ziua 3 – Atelier de desen și culoare

1 2

ATELIERE DE CREAȚIE D.E.I.S

În fiecare Marți a lunii August Asociația D.E.I.S a organizat, de la ora 12, workshop-uri de creație, în cadrul cărora aproximativ 25 de tineri au confecționat numeroase obiecte decorative și accesorii .

3 4

Activități permanente oferite, de luni până vineri, între orele 10 – 20, de către Asociația D.E.I.S,  gratuit, tinerilor din județul Maramureș, la Centrul de Tineret Baia Mare

Activități de informare

• cu privire la oportunități de participare la traininguri, seminarii si schimburi de tineret internaționale pt 28 de tineri
  • cu privire la surse de finanțare pentru proiecte de tineret pentru 15 tineri, în special despre programul Tineret în Acțiune
  • workshop de generare de idei de proiecte pentru tineri și scriere de proiecte în context Tineret în Acțiune la care au participat 10 tineri

Activități de educație nonformală

• activități de îmbunătățire a competențelor de comunicare, lucru în echipă, leadership outdoor and indoor la care au participat aproximativ 30 de tineri ;
  • activități de decorare a Centrului de Tineret de către volunatri D.E.I.S ;
  • vizionare de filme ;
  • campanie de strângere de haine si jucări pentru a fi donate prin intermediul Asociației Young Roma, copiilor Romi care merg la școală ;
  • vizitarea Centrul de Tineret în 1 august  de către 35 de tineri din Cipru, Grecia, Cehia, Suedia, Franța, Polonia, Lituania în cadrul schimbului internațional de tineri NatVival . În cadrul acestei vizite 15 tineri băimăreni au avut ocazia să facă schimb de informații despre asemănări și diferențe in culturile lor ;

Activități de consiliere

Lucrători de tineret, voluntari ai Asociației DEIS, oferă servicii de consiliere gratuit,  de luni până vineri , între orele 12:00 – 17:00, tinerilor care vin la Centrul de
Tineret Baia Mare și solicită acest serviciu . În luna august au intrat în programul de consiliere 23 de tineri. Programul de consiliere se desfășoară pe o perioadă mai lungă și tinerii rămân sub observație și monitorizare pe o perioadă de cel puțin un an .

5 6

Add Comment