2013, 2013, Centrul de tineret

Raport de activitate la Centrul de Tineret Baia Mare în luna Decembrie 2013

Pregatire Targul de Voluntariat 

In data de 4 decembrie, Asociatia D.E.I.S  s-a pregatit pentru Targul de Voluntariat din 5 decembrie  la care au participat organizatiile nonguvernamentale din Maramures de Ziua Internationala a Voluntarului. Evenimentul a avut loc in Mall-ul Baii Mari, unde organizatiile si-au promovat activitatile si au sustinut diverse momente artistice. In Centrul de Tineret Baia Mare Asociatia D.E.I.S a pregatit activitati si au facut repetiti  pentru un moment artistic in cadrul evenimentului.

 

 

Pregatire Gala Frumusetii pentru Copii

 

Voluntari ai organizatiilor DEIS si Tineri pt Tine s-au intalnit la Centrul de Tineret Baia Mare in data de 6 Decembrie  pentru a pregati organizarea Galei Frumusetii pentru Copii 2013. Pentru intalnire de pregatire au participat 20 de tineri .

 

 

2014 Planning Meeting

 

Club for Young Leaders, Asociatia D.E.I.S si  Young Roma Maramures s-au intalnit in data de 6 decembrie pentru a pregati si planifica programul de activitati pe 2014 pentru diferite proiecte ce le vor desfasura impreuna.

 

 

 

Intalnire planificare activitati 2014 – Asociatia D.E.I.S

 

Voluntari Asociatie D.E.I.S s-au intalnit in 18 decembrie la Centrul de Tineret pentru a planifica activitatile pe anul 2014 si a intocmi un calendar al activitatilor . La aceasta intalnire au luat parte 9 voluntari.

 

Curs Erasmus +  20 Decembrie 2013 – 22 Decembrie 2013

In perioada 20 – 22 decembrie 2013 a avut loc in Baia Mare, la Centrul de Tineret, un curs de scriere de proiecte Erasmus Plus la care au participat 16 reprezentati ai ONG-urilor locale.

Cursurile sunt dezvoltate si sprijinite financiar prin actualul program Tineret in Actiune. Programul Tineret in Actiune este gestionat la nivel european de Comisia Europeana si in Romania de catre ANPCDEFP. Formatori au fost Nicoleta Chis  Racolta si Andreea Tundrea.

Cursul a fost organizat in Baia Mare cu sprijinul Asociatiei DEIS si al Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Maramures. Erasmus+ este programul european de educatie, tineret, formare si sport pentru perioada 2014-2020. Acesta continua generatia de programe “Tineret in Actiune” si “Invatare pe tot parcursul vietii”.

 

Activități de informare cu privire la oportunități de participare la traininguri, seminarii si schimburi de tineret internaționale sau EVS pentru 5 de tineri.13 14