2014, 2014, Centrul de tineret

Raport de activitate la Centrul de Tineret Baia Mare în luna Februarie 2014

 

Training Public Speaking

 

Vineri, 07 februarie 2014, 15 tineri cu vârste intre 14 şi 19 ani, au luat parte la cursul de Public Speaking promovat şi susţinut de DEIS la Centrul de Tineret  Baia Mare.

Participanţii au învăţat, prin metode de educaţie non-formală, cum să îşi învingă frica de a vorbi în public, cum să construiască şi să susţină un discurs. Tehnicile au fost adaptate individual, astfel incat fiecare dintre cei prezenţi să beneficieze la maxim de această experienţă .

 

 

Sedinta de planificare activitati ONG-uri

 

In data de 18 Februarie la Centrul de Tineret s-au intalnit ong-uri din Baia Mare pentru a planifica  activitati pentru urmatoarele evenimente importante. La sedinta au luat parte urmatoarele ong-uri : Asociatia D.E.I.S, Asociatia Greentin, International School of Transylvania, Asociatia Mansio, Asociatia Somaschi si Asociatia Assoc.

 

 

Intalniri pregatitoare pentru dialogul dintre romani si romi

In data de 20 Februarie membri Asociatie D.E.I.S, YoungRoma si Club for Young Leaders s-au intalnit pentru ultimele detalii inainte de intalnirea de la Surdesti unde a avut loc  un dialog intre Romani si Romi.

 

Workshop SCHIMBĂ PERSPECTIVA

 

In data de 21 Februarie una dintre voluntarele Asociatiei D.E.I.S, in varsta de 16 ani, a facilitat un workshop pe tema gandirii laterale. La acest workshop au participat 15 tineri din Baia Mare cu varste cuprinse intre 14 si 18 ani.

 

Activități de informare cu privire la oportunități de participare la traininguri, seminarii si schimburi de tineret internaționale sau EVS pentru 15 de tineri.

20 21 22