2014, 2014, Centrul de tineret

Raport de activitate la Centrul de Tineret Baia Mare în luna Ianuarie 2014

 

English debating Club

In fiecare luni de la ora 15 Johanna Gross voluntara EVS venita la asociatia Team for Youth organizeaza Clubul de Dezbateri in Limba Engleza. Johanna conduce si alege temele saptamanale pentru dezbatere. In fiecare luni au luat parte la acest eveniment intre 10-15 tineri din Baia Mare.

 

Sedinta PR Balul Balurilor

In fiecare Luni de la ora 16 organizatorii de la „Balul Balurilor” se intalnesc pentru organizarea activitatilor. La aceasta sedinta iau parte in jur de 15-20 tineri implicati in organizare.

 

Sedinta de planificare a programului pe Centru de Tineret Baia Mare

In data de 15 Ianuarie la Centrul de Tineret s-au intalnit ong-uri din Baia Mare pentru a planifica programul de activitati al centrului pentru anul 2014. La sedinta au luat parte urmatoarele ong-uri : Asociatia D.E.I.S, Asociatia YoungRoma, Asociatia de Tineret pentru Protectia Mediului, Clubul Tinerilor Lideri, Asociatia T.O.B.I.S si Asociatia Nature’s Guardian.

 

Sedinta ONG-uri Baia Mare pentru planificare activitati comune in 2014

Intalnirea a avut loc in data de 31.01.2014 unde au luat parte Ong-urile din Baia Mare care au propus activitati comune ce vor fi desfasurate in cadrul Saptamani Tineretului sau alte Evenimente dedicate Tineretului. Au stabilit de asemenea un calendar comun de evenimente lunare pe care sa le organizeze in Mall-ul orasului.

Activități de informare cu privire la oportunități de participare la traininguri, seminarii si schimburi de tineret internaționale sau EVS pentru 6 de tineri.

16 17 18