2014, 2014, Centrul de tineret

Raport de activitate la Centrul de Tineret Baia Mare în luna Martie 2014

Optimizarea relaţiei copil-părinte

Workshop-ul a avut loc vineri, 7 Martie 2014, de la 15:00 la 17:00, la Centrul de Tineret Baia Mare şi a fost facilitat de Nicole Romocea, psihosociolog, părinte şi voluntar al organizaţiei D.E.I.S. Workshop-ul s-a adresat  în special tinerilor, dar și parintilor care au  dorit să-și îmbunătățească relația cu copiii.

Numar de participanti: 15

1

2

8 Martie 2014

Cu ocazia zilei de 8 Martie, voluntarii asociaţiei D.E.I.S, impreuna cu voluntarii Clubului Tinerilor Lideri au organizat o mică petrecere in cadrul careia le-au sarbatorit pe fetele care fac parte din cele doua organizatii. Pentru a destinde atmosfera voluntarii au pregătit jocuri de socializare, Karaoke, dansuri si cadouri surpriza pentru voluntarele sarbatorite.

Numar de participanti: 22

 

3

 

S.O.S Iubirea

In data de 28 martie 2014, incepand cu ora 15 pana la ora 17 Asociatia pentru Dezvoltare prin Educaţie, Informare şi Susţinere – D.E.I.S. organizat Workshop-ul S.O.S. Iubirea. Acest workshop a fost facilitat  de voluntarul asociatiei Barbus Maria, studentala psihologie in anul 3. In cadrul acestui workshop  cei 10 participanti au invatat mai multe despre aceasta tema prin dezbateri, jocuri si alte activitati nonformale.

4 5

 

Activități de informare cu privire la oportunități de participare la traininguri, seminarii si schimburi de tineret internaționale sau EVS pentru 12 de tineri.