Oportunitati

Seminar MANAGEMENTUL PROIECTELOR

Crezi că TU poţi schimba ceva? Crezi că TU poţi avea o contribuţie în dezvoltarea comunităţii? Crezi că TU eşti o persoană cu iniţiativă, cu idei şi cu dorinţa de a te face remarcat?

 

Noi, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Maramureş, credem că TU eşti acea persoană care poate face diferenţa, aşa că îţi oferim o şansă să înveţi cum.

 

Poate vrei să organizezi un spectacol, un curs, un concert, un concurs, un eveniment caritabil sau poate ai o altă idee genială la care noi nici nu ne-am gândit şi nu ştii ce resurse sunt sau cum poţi să le accesezi.

Avem noi o soluţie –> scrii un proiect.

 

Dar ce este un proiect şi cum se face asta?

 

Ai ocazia să afli sâmbătă, 17 noiembrie, de la ora 11:00 până la ora 16:30, la Centrul de Tineret Baia Mare, str. Culturii, nr. 7A, dacă vei participa la seminarul <Managementul proiectelor>, pe care noi, împreună cu Rotaract Club Team Baia Mare îl organizăm pentru TINEri.

 

La finalul seminarului vei putea să:

înțelegi noțiunea de proiect;

înțelegi noțiunea de Managementul Proiectelor;

cunoști structura unui proiect;

definești scopul, obiectivele și activitățile proiectului;

să redactezi o cerere de finanțare pentru finanțările locale și județene;

 

Dacă ești hotărât că vrei să îți pui ideile în practică atunci completează acum formularul online, pe care îl găsești AICI.

 

Termenul limită pentru înscrieri este joi, 15 noiembrie, ora 24:00.

 

Dacă ai fost selectat, te vom contacta în cursul zilei de vineri prin e-mail și telefon.

 

Nu lăsa pe mai târziu, pentru că nu avem decât 20 de locuri disponibile și vom ține cont de ordinea înscrierilor. Primii 10 înscriși vor fi selectați cu siguranță. Fii în top 10!

Conducerea D.J.S.T. MARAMUREŞ