Oportunitati

Voluntar la Festival

Asociaţia DEIS oferă şansa tinerilor băimăreni de a face parte din echipa de organizare a festivalului-concurs de muzică pentru tineri din judeţul Maramureş, Sound Talent Challenge (STC), ediţia a II-a, care va avea loc în Baia Mare, în 3 septembrie 2011.

În cadrul proiectului „Voluntar la Festival” Asociaţia DEIS, în parteneriat cu Asociaţia Team for Youth, organizează un proces de selecţie pentru cele 25 de locuri disponibile în echipa de organizare a festivalului. Pot participa tineri între 14 si 35 de ani motivaţi să facă parte dintr-o echipă dinamică şi să îşi dezvolte abilităţi de lucru în echipă, comunicare, managementul proiectelor şi organizare de evenimente.

Pentru înscrieri trebuie completat formularul care poate fi găsit aici şi trimis până în data de 17 iulie 2011 la adresa de mail contact@deis.ro. Rezultatele selecţiei vor fi anunţate până în data de 19 iulie, urmând ca, în scurt timp, cei 25 de tineri voluntari să participe la un training de team building.

Proiectul Voluntar la Festival este derulat de către Asociaţia pentru Dezvoltare prin Educaţie, Informare şi Susţinere – D.E.I.S. cu sprijinul financiar al Consiliului Local şi al Primariei municipiului Baia Mare, prin programul de finanţare nerambursabilă în anul 2011.

Descarca formularul aici