Blog, Comunicate de presă, Prima pagina

Oportunitate pentru tinerii artiști din domeniul fotografie, film si muzică

Artistic Residences in Balchik, Bulgaria

Ai între 18 și 30 de ani și ești pasionat de fotografie, film sau muzică? DEIS te invită să participi la training-urile și workshop-urile Artistic Residences în cadrul Festivalului Internațional de Scurt Metraj ,,In the Place’’ in Balchik, Bulgaria. Evenimentul va avea loc în perioada 21.06. – 4.07.2016, cazarea și masa sunt asigurate, iar transportul se decontează parțial.

Evenimentul face parte Festivalul Internațional de Scurt Metraj ,,In the Place” și este o inițiativă interdisciplinară care îșî propune să vină în sprijinul tinerilor artiști din domeniul fotografiei, filmului și muzicii din Spania, Portugalia, Polonia, România, România, Grecia și Bulgaria. Scopul principal al proiectului este incluziunea tinerilor artiști prin încurajarea dialogului intrcultural între tările vecine și stimularea colaborării interdisciplinare.

Programul include atât o parte teoretică, cât și una practică. Cea teoretică cuprinde o serie de cursuri, training-uri și workshop-uri care să le asigure participanților acumularea de cunoștințe necesare unei cariere de succes în domeniul lor de activitate. Partea practică constă intr-o serie de reprezentații și concerte live realizate prin colaborarea artiștilor din cele trei domenii: fotografie, film și muzică.

Când are loc?

În perioada 21.06. – 4.07.2016

Unde?

Balchik, Bulgaria

Cine poate participa?

Artiștii din domeniu artelor audio-vizuale (fotografie, film) și muzicieni cu vârsta cuprinsă între 18 și 30 de ani.

Ce costuri implică?

Evenimentul este finanțat prin programul Erasmus +. Participanților li se asigură cazarea și masa, iar costurile de transport vor fi acoperite în limita a 170 de euro.

Cum mă înscriu?

Trimite un mail cu CV-ul tău și o lucrare de-a ta (înregistrare, fotografie, film de scurt metraj), in care sa specifici ca esti participant din partea asociatiei DEIS la adresele de e-mail youth@inthepalace.com si contact@deis.ro, până la data de 01.06.2016. Vei fi anunțat în decurs de câteva zile dacă ai fost selectat să participi.

.ARTISTIC RESIDENCES IN BALCHIK FOR DIGITAL AND VIDEO ARTISTS AND MUSCIANS_info pack-page-001ARTISTIC RESIDENCES_call-page-001ARTISTIC RESIDENCES IN BALCHIK FOR DIGITAL AND VIDEO ARTISTS AND MUSCIANS_info pack-page-003ARTISTIC RESIDENCES IN BALCHIK FOR DIGITAL AND VIDEO ARTISTS AND MUSCIANS_info pack-page-002