Blog, Comunicate de presă, Prima pagina

D.E.I.S. trimite 10 tineri antreprenori la Summit-ul International ProAktivity 2016

Asociația DEIS, membră a coaliției internaționale YouthProAktiv, te invită să reprezinți România la INTERNATIONAL PROAKTIVITY SUMMER 2016.

Summit-ul va avea loc anul acesta la Buxelles în perioada 28 septembrie- 2 octombrie 2016. Conferința îsi propune să adune la un loc tineri antreprenori, profesioniști și studenți proactivi pentru a le oferi oportunitatea de a-și dezvolta competențele antreprenoriale și de a cunoaște alți tineri pasionați de mediul bussiness.

 Participanții trebuie să achite o taxă de 60 de euro, în schimbul cărora organizatorii vor asigura: transportul cu avionul, cazarea pentru 4 nopți cu mic dejun inclus, acces la toate sesiunile de conferință și workshop-urile din cadrul summit-ului, cocktail-ul de bun venit, mesele de prânz și o cină festivă.
Există doar 10 locuri disponibile, deci dacă îți dorești să participi, trimite-ne un mail la adresa contact@deis.ro în care să ne spui pe scurt de ce iti doresti să participi. Termenul limită pentru înscrieri este 27 mai 2016.

imageimageimage