Proiecte

Conexiuni de vară 2015

În perioada 26 -28 iunie 2015 Asociația DEIS a organizat la Centrul de Tineret Baia Mare trainingul Conexiuni de vară, aflat anul acesta la ediția a 3-a. In acest an, tinerii participanți și-au dezvoltat competențele în domeniile Public Speaking, Managementul Proiectelor și Antreprenoriat. Scopul proiectului nostru, Încurajarea spiritului de inițiativă a tinerilor băimăreni prin dezvoltarea de competențe necesare pentru integrarea lor pe piața muncii, a fost atins prin obiectivele specifice urmărite:

  1. Dezvoltarea competențelor de comunicare eficientă și discurs public în rândul a 20 de tineri băimăreni, în luna iunie 2015, la Centrul de Tineret Baia Mare.
  2. Dezvoltarea competențelor de antreprenoriat în rândul a 20 de tineri băimăreni, în luna iunie 2015, la Centrul de Tineret Baia Mare.
  3. Dezvoltarea competențelor de managementul proiectelor în rândul a 20 de tineri băimăreni, în luna iunie 2015, la Centrul de Tineret Baia Mare.

Scopul și obiectivele proiectului nostru au răspuns nevoii de tinerilor de integrare socio-profesională prin stimularea spiritului de inițiativă, dezvoltarea încrederii în sine și dobândirea / îmbunătățirea competențelor în domeniile discurs public, managementul proiectelor, antreprenoriat.

Acest curs este parte integrantă din strategia nostră de dezvoltare de programe de educație a tinerilor din Baia Mare în cadrul Centrului de Tineret Baia Mare al Direcției Județene pentru Sport și Tineret Maramureș.