2014, Proiecte

Ești parte din schimbare

În data de 27 mai 2015, începând cu ora 15:30, la Centrul de Tineret Baia Mare a avut loc trainingul „EŞTI PARTE DIN SCHIMBARE”, organizat de Direcţia Judeţeană de Tineret şi Sport, în parteneriat cu Asociaţia DEIS şi Club for Young Leaders. La această activitate au luat parte 24 de tineri din Baia Mare care au descoperit împreună prin activităţile propuse şi prin dezbaterea rezultatelor, ce înseamnă conceptul de cetăţenie activă. Au conștientizat că, dacă își doresc ca ţara să progreseze, trebuie să devină cetăţeni activi şi să fie implicaţi în comunitate. Citatul „ Schimbarea începe cu noi” a avut un mare impact asupra tinerilor, făcându-i să conştientizeze acest fapt, promiţând să schimbe lucruri mărunte în atitudinea lor şi să ofere atenţie informaţiei din jurul lor, acestea ducând la schimbări mari pe termen lung. Acest training li s-a părut interesant, făcându-i să se simtă mai responsabili, să ia atitudine aducându-si activ aportul la schimbare.
Feedback-uri din partea participanților:
Karina: „Pe mine acest training m-a facut sa inteleg mult mai bine anumite lucruri, de exemplu pana acum nu imi dadeam seama ca daca incep prin a ma schimba eu am sa reusesc sa schimb multe lucruri in jurul meu si ca eu pot influenta in rau sau in bine ceea ce se afla in preajma mea. Mi-am dat seama ca trebuie sa acord mai mare atentie acestei mari cantitati de informatie care se afla in jur si sa trebuie sa o folosesc in favoarea dezvoltarii mele dar si a celor din jur.”
Nelda: ‘’Pe mine m-a marcat chestia aia cu „schimbarea sunt eu”. Si mi-a dat de gandit. Asta inseamna ca trainingul a fost supeeeer. Si… multumim mult!!!’’
Andrada : „ A fost foarte interesant să descopăr, pe lângă ceea ce am știut, cum pot să devin un cetățean activ și să transform micile vise în realitate.”
Ilinca: „M-a facut sa fiu mai responsabila”
Alexandra T.: „Multumesc pentru training, chiar m-a ajutat sa inteleg mai bine puterea care se afla in mine, cat si ca pot foarte usor sa influentez negativ sau pozitiv involuntar. Si ca e nevoie sa acord mai multa atentie la informatia din jur.”
Alexandra: „A fost foarte interesant si mi-am dat seama ca noi facem viitorul si orice lucru marunt ajuta in viitor. Plus ca daca ceva nu ne convine sa spunem, nu sa tacem in speranta ca va fi bine .”

În data de 27 mai 2015, începând cu ora 15:30, la Centrul de Tineret Baia Mare a avut loc trainingul „EŞTI PARTE DIN…

Posted by Asociatia DEIS on 28 Mai 2014