Proiecte

Hellăuin Party

halloween cafeneaua9

Voluntarii Asociației DEIS au marcat Halloween cu o petrecere organizată pentru tinerii din Baia Mare.

Sâmbătă, 02 noiembrie, în Cafeneaua Nouă s-au adunat peste 150 de tineri costumați în ton cu evenimentul.

În afara de muzică, distracție și dans participanții au avut parte și de alt gen de activități. S-au prezentat filmulețe de Halloween, a avut loc un concurs de răspuns la întrebări pe tema acestei sărbători, iar costumele au fost și ele premiate cum se cuvine de partenerii noștri, Le Bistrot, magazinul Sister, Opium Gym and Spa, clubul de Dans ProDance 2000 și West-coast.ro.

Acțiunea a fost un succes și datorită copiilor din clasa pregătitoare B “Delfinașii” ai școlii Lucian Blaga care, cu ajutorul învățătoarei Balașa Chira Maria, au pregătit dovlecii pentru petrecere.

Prezența elevilor de la Colegiul Tehnic “George Barițiu” din Baia Mare a fost una deosebită. Însoțiți de Dan Camilia, Conea Manuela și Popdan Mihaela, profesori cu care asociația noastră a dezvoltat o foarte bună colaborare, tinerii au apărut costumați în cele mai interesante costume, de la mumie, la zoombie, la staruri de muzica pop și, drept urmare au câștigat și cele mai multe premii.

GALERIE FOTO

Parteneri: Cafeneaua Noua, Nature’s Guardian, Directia Judeteaa pentru Sport si Tineret MM, Centrul de Tineret Baia Mare, Fundatia Judeteana pentru Tineret Maramures.