Proiecte

Serviciul European de Voluntariat – o oportunitate de invatare

 

Serviciul European de Voluntariat – o oportunitate de invatare

La o cafea, despre Serviciul European de Voluntariat

Galerie foto

Centrul de Voluntariat Cluj-Napoca, cu sprijinul Asociatiei DEIS si al Fundatiei Județene pentru Tineret Maramureș, a organizat in data de 26 iulie 2012, la Casa Tineretului, un eveniment cu si despre voluntari internationali.

Ideea evenimentului destinat tinerilor intre 16 si 30 de ani, interesati de oportunitatile de voluntariat internationale, a fost de a discuta perspective diverse despre voluntariat intr-o maniera directa si interactiva chiar cu cei implicati in acest program: voluntari europeni aflati in acest moment in stagiu in Romania, voluntari romani reintorsi din stagiile lor si organizatii care gazduiesc voluntari internationali.

Mentionam ca prin acest program de finantare, voluntarilor li se asigura cazarea, masa, transportul international si local, suport si sprijin personal si profesional, lectii pentru deprinderea limbii tarii gazda si bani de buzunar. Stagiile de voluntariat oferite prin Serviciul European de Voluntariat au, de regula, o durata intre 2 luni si 1 an.

Serviciul European de Voluntariat este o oportunitate de care poti beneficia o data in viata!

Acest eveniment face parte din proiectul „123 days!” derulat de Centrul de Voluntariat Cluj-Napoca in perioada decembrie 2011- august 2012 cu sprijinul financiar al Comisiei Europene prin programul Tineret in Actiune.