Drepturile tale sunt superputerile tale
Drepturile tale sunt superputerile tale

Pe 14 decembrie, lucrătorii de tineret s-au hotărât să își împartă cadouri cu elevii Colegiului Național “Mihai Eminescu”, din clasa a X-a D. Cadoul lor a fost un workshop despre drepturile omului și ale tinerilor, iar ceea ce participanții le-au oferit în schimb a fost ambalat într-o cutie de implicare, legat cu fundițe de inteligență și creativitate și înmânat cu mult entuziasm. Activitatea s-a desfășurat sub forma unei dezbateri pe grupe, cunoscută în educația non-formală ca și metoda “cafenelei publice”, ca la final toate ideile să fie prezentate celorlalți și discutate. Temele abordate au fost cele ale dreptului la educație, ale drepturilor pe care tinerii le au și ar dori să le aibă, metode de a a învăța despre drepturile omului în școală, cât și metode de a lupta pentru drepturile lor. Mulțumim doamnei Maria Ciumău pentru disponibilitatea și deschiderea de care a dat dovadă.
Activitate organizată în cadrul proiectului “Voluntar Urban – Lucrătorul de Tineret un sprijin în dezvoltarea comunității”, finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România.

Pe 14 decembrie, lucrătorii de tineret s-au hotărât să își împartă cadouri cu elevii Colegiului Național "Mihai Eminescu…

Posted by Voluntar Urban on 5 Ianuarie 2016

Add Comment