Blog

Colega noastra Ioana Josan- Voluntarul Anului 2013 in Maramures

cupa deis

Ieri, 5 decembrie, am sarbatorit impreuna cu colegii nostri din organizatiile nonguvernamentale din Maramures Ziua Interantionala a Voluntarului. Evenimentul a fost marcat prin Targul de Voluntariat ce a avut loc in Mall-ul Baii Mari, unde organizatiile si-au promovat activitatile si au sustinut diverse momente artistice.

Ziua s-a incheiat cu o adevarata Gala a Voluntarilor organizata de Directia Judeteana de Tineret si Sport Maramures. Organizatiile prezente au fost felicitate pentru activitatatile din anul acesta, activitati care nu ar fi fost posibile fara ajutorul voluntarilor.

Vrem sa le multumim Directiei Judeteane de Tineret si Sport Maramures, tuturor colegilor din ONG-urile din judet, autoritatilor locale si judetene si tuturor partenerilor si sponsorilor nostri. Toti, impreuna, am facut din 2013 un an remarcabil.

Colega noastra Ioana Josan a luat premiul de Voluntar al anului 2013 pe categoria de varsta 18-35 de ani.

Iti multumim Ioana, pentru activitatea depusa in cadrul asociatiei noastre, pentru ajutor, intelegere si sustinere, pentru zambete si incurajari, pentru tot ceea ce esti si tot ceea ce faci, VOLUNTAR.

Multumim pentru distinctia adusa organizatiei!